Job hos Outdoor Concept

 

Outdoor Concept søger ikke i øjeblikket efter nye medarbejdere, men du skal være meget velkommen til at sende en ansøgning alligevel.

 

Chefmotivator

Stillingen som Chefmotivator indbefatter.

 

Chefmotivatoren skal bl.a. have normale Outdoor timer samt stå for kontakt til motivatorer og ikke mindst samarbejde med Jesper om markedsføring og udvikling af conceptet.


Vi søger her en engageret og dygtig person der kan være tovholder og ansvarlig for den daglige drift. Der forventes i starten at skulle ligges lidt flere timer, men gennemsnitligt skal man regne med ca. 4 timer om ugen.

 

Motivatorer

Motivatorerne skal regne med at have 1-2 timer om ugen og være villig til at træde til og hjælpe kollegaer med timer, hvis dette behøves.


Vi kigger på relevant uddannelse og erfaring ift. undervisning af Outdoor hold. Dvs. personer som er Idrætsuddannede, Fysioterapeauter, Instruktører, Personlige trænere og folk med erfaring med undervisning er højt prioriteret.

Det er vigtig at man som ansat i Outdoor Concept er glad, positiv og udadvendt samt elsker at arbejde med mennesker og fysisk træning


Løn aftales individuelt.

 

Mountainbiker

Har du en bred erfaring med mountainbiking og kunne du tænke dig at undervise i sportsgrenen så kontakt Jesper på jesper@outdoorconcept.dk og hør nærmere - skriv gerne lidt omkring dig selv.

 

Kontakt os

Kontakt Jesper Mølgaard på Mobil: 51 21 43 09 eller jesper@outdoorconcept.dk

Opret gratis bruger

- Det tager 30 sekunder!

Rediger oplysninger

Glemt adgangskode?

Hvis du har glemt din adgangskode, kan du få tilsendt en ny, ved at indtaste din e-mail adresse her: